Cum sa afli parola de mess a cuiva
|
|
asd10cristi | Data: Miercuri, 04-Noi-2009, 23:04:05 | Mesaj # 1 |
Sergent
Grup: V.I.P
Status:
| Vrei sa afli parola de yahoo mess a altcuiva: Pentru a afla parola de mess a altcuiva exista mai multe variante insa nu le voi prezenta aici ! Singura varianta pe care v-o pot arata presupune instalarea unui program pe care unele antivirusuri il poate detecta ca troian. Acest program inregistreaza toate tastele apasate la un calculator si se numeste Family Keylogger. Deci pentru a afla parola trebuie sa invitati persoana nefericita la un calculator care are instalat keylogger-ul. Programul de aflat parole, de fapt ce a fost tastat se poate descarca de pe: aici ATENTIE: Nu Sunt Raspunzator de faptele voastre.
Mesajul a fost editat de către asd10cristi - Miercuri, 04-Noi-2009, 23:32:51 |
|
| |
Batman | Data: Joi, 05-Noi-2009, 22:28:32 | Mesaj # 2 |
Grup: Prieteni
| Poi Mai Pune Si YM Alai Mai Simplu
|
|
| |
asd10cristi | Data: Sâmbătă, 07-Noi-2009, 13:43:20 | Mesaj # 3 |
Sergent
Status:
| Quote (Batman) Poi Mai Pune Si YM Alai Mai Simplu Tu imi zici sa pun si messu nu cred ca exista cineva care nul are
|
|
| |
Dark | Data: Joi, 03-Dec-2009, 22:09:22 | Mesaj # 4 |
Soldat
Grup: Membri
Status:
| si asta vrei sa zici ca e hack:|
|
|
| |
asd10cristi | Data: Joi, 03-Dec-2009, 22:12:30 | Mesaj # 5 |
Sergent
Status:
| e o smecherie care nu o stiai nu?
|
|
| |
dj-kappa | Data: Duminică, 06-Dec-2009, 04:18:35 | Mesaj # 6 |
Generalisim
Status:
| :)poti sa sti ca dark e priceput iti sparge orice parola vrei u iti spun io paste fericit
Oare chiar trag iarba? Nu,nu trag,fumez!De ce? Ia ghici!
|
|
| |
HackMen | Data: Duminică, 13-Dec-2009, 18:54:17 | Mesaj # 7 |
Soldat
Status:
| e mai veche metota asta decat ceausescu mai bun e Brutus de 100 de ori
|
|
| |
asd10cristi | Data: Vineri, 25-Dec-2009, 10:44:03 | Mesaj # 8 |
Sergent
Status:
| Quote (HackMen) e mai veche metota asta decat ceausescu mai bun e Brutus de 100 de ori Ia zi-ne u una mai noua,care sa si mearga
|
|
| |
Viri_McV | Data: Miercuri, 15-Sep-2010, 17:24:40 | Mesaj # 9 |
Soldat
Grup: Membri
Status:
| poi ar mai fi.... PRO RAT..... fal rost daca poti si posteazal te rog... pt cei care nu stiu e un keylogger... probabil cel mai periculos.... creezi server-trimiti ce ai creat sub forma de poza/mp3/eroare/etc.... victimei....dupa ce la primit.... faci ce vrei... ii deschizi webul fara sa stie, furi parole, inchizi pc-ul.. cam tot... preiei functiile calculatorului.. stiu ca a fost inchis o perioada ....apropo...daca nu stii umbla cu el iti poate distruge windowsul ^^. asa ca ... (nu fura caci la randul tau vei fi furat)
|
|
| |
Ben J. | Data: Joi, 20-Oct-2011, 00:36:31 | Mesaj # 10 |
Grup: Prieteni
| Want to peek at what makes your family at your computer while you're at work? <a href="http://bestspytools.net/downloads/products/refog-keylogger-0">Download</a> the best software for spying
|
|
| |