Principala » Articole » Jocuri

Roller Coaster Tycoon 2 TNT Village [Joc Full PC]
 

Cel mai bine vandut joc, care a lansat nebunia "Tycoon", este acum si mai distractiv, cu trasee complet noi, cu noi caracteristici si cu un joc care face crearea si conducerea unui parc de distractii MULT MAI AMUZANTÃ, MULT MAI CREATIVÃ si EXTREM DE CAPTIVANTÃ! incepe sa iti construiesti parcul din nimic, deschide portile parcurilor existente sau, pur si simplu, creaza cel mai incitant traseu de roller-coaster realizat vreodata - acum poti juca ASA CUM VREI. in RollerCoaster Tycoon 2 NU EXISTÃ LIMITE!
- Include 25 de roller-coastere Six Flags din 5 locatii diferite Six Flags, inclusiv Six Flags Magic Mountain si Six Flags Great Adventure.
- Creaza-ti propriile roller-coastere incredibile, utilizand noul Roller Coaster Designer.
- Fa schimburi cu creatiile tale si provoaca-i pe alti RollerCoaster Tycooni din intreaga lume, pe rollercoastertycoon.com.
- Testeaza-ti limitele cu cu noile tipuri de roller-coastere, care includ Giga Coaster, Spinning Wild Mouse, Inverted Impulse Coaster si multe altele!
- Adapteaza-ti parcul cu noi si unice teme, incluzand Giant Garden (Gradina Gigant), Wild West (Vestul Salbatic), Pirates (Piratii) si multe altele!

Download Game
Categorie: Jocuri | Adaugat de: starmaxx (20-Iun-2011)
Vizualizari: 963 | Comentarii: 1 | Tags: Moka, gratuit, descarca Roller Coaster Tycoon 2, Gratis, Torrent, joc full pentru pc, 2011, downlolad Roller Coaster Tycoon 2 | Raging: 0.0/0


Daca intampini probleme lasa un comment pe blog!

CLICK AICI!Total comentarii : 1
0   Spam
1 sdsa   (09-Iul-2013 13:52:45)
dsadasda