Principala » Articole » Jocuri

Chicken Invaders 4: Ultimate Omelette Full PC
 

In 6 ianuarie anul acesta InterActions Studios a lansat continuarea mult asteptata a seriei CHICKEN INVADERS! Jocul se numeste Chicken Invaders 4: Ultimate Omlette si inca din primele zile de viata s-a bucurat de aprecierea fanilor de pretutindeni.

Ultimate Omlette ne aduce 120 de nivele, intortocheate si pline de elemente noi cu diferite proprietati(Bombe, Seifuri, OZN-uri, pui,etc.), 9 arme standard si una secreta, 20 de unlockables ce se pot deschide cu ajutorul cheitelor colectate in joc si multe altele.

La capitolul multiplayer, Chicken Invaders 4 ne ofera atat suport pentru jocul in retea cat si pe internet sau chiar de la acelasi PC a 4 jucatori deodata in mod cooperativ, folosind mouse, tastatura, joystick si gamepad.

"Chicken Invaders are o istorie indelungata si aclamata si a dezvoltat de-a lungul anilor un public fidel” declara Konstantinos Prouskas, fondatorul InterAction Studios, iar noi nu putem decat sa fim de acord cu el.Rapidshare
Megaupload
Depositfiles
Hotfile
Zshare
Filesonic
Fileserve
Categorie: Jocuri | Adaugat de: starmaxx (28-Iun-2011) Vizualizari: 2308 | Comentarii: 1 | Tags: download Chicken Invaders 4: Ultima, download Chicken Invaders, descarca Chicken Invaders, descarca Chicken Invaders 4: Ultima | Raging: 5.0/2

Daca intampini probleme lasa un comment pe blog!

CLICK AICI!Total comentarii : 0